sfeer_vlekverwijderaar_web

Informatie

Dit onderhoudsadvies is slechts indicatief. Gietvloerreiniger.nl kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor schade veroorzaakt door het uitvoeren van onderhoud en of door het onjuist door derden gebruiken van het voorgeschreven reinigingsmiddel.

Tips gietvloer schoonmaken

Graag geven we je nog enkele tips mee om jouw prachtige gietvloer te laten blinken:

  • Gebruik zo weinig mogelijk schoonmaakmiddel.
  • Geen schuursponsjes of borstels met harde haren.
  • Plaats viltjes onder je meubels.
  • Draag pantoffels in plaats van schoenen waar mogelijk.
  • Deurmatten houden heel veel stof en vuil tegen.
  • Verwijder strepen, wijn en koffie meteen.

Het eenvoudige onderhoud is zeker één van de redenen waarom gietvloeren tegenwoordig zo populair zijn. Een gietvloer schoonmaken vraagt weinig inspanning, een stofzuiger en de Gietvloerreiniger is voldoende. Doordat ze in één stuk gegoten worden, zijn er ook geen naden waar vuil en stof kan inkruipen. Dat zorgt ervoor dat jouw gietvloer er mits een minimum aan poetswerk er steeds stralend uitziet. En zeg nu zelf, wie wil er nu geen vloer die je amper moet schoonmaken?

Veel gestelde vragen

BESTELLING

Waarom Gietvloerreiniger.nl?
Je doet qua schoonmaak geen enkele concessie? Wij ook niet! Met onze nieuwe Gietvloerreiniger dweil je vloer ‘the royal way’: Duurzaam, Streeploos en pH-Neutraal

Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Alle bestellingen die geplaatst worden via de webshop van Gietvloerreiniger.nl worden geleverd door PostNL. U ontvangt per email een verzendbevestiging, nadat de bestelling vanuit ons magazijn is aangeboden bij PostNL. In deze email wordt daarnaast de track&trace code vermeldt, zodat u uw bestelling kunt volgen. U kunt via de code tevens vinden hoe laat uw bestelling wordt aangeboden bij uw verzendadres.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Wanneer u voor 17:00 besteld, zal uw bestelling de volgende werkdag bezorgd worden. In hoge uitzondering kan het voorkomen dat uw pakket vertraging oploopt. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met ons.

Hoe weet ik of mijn bestelling is geaccepteerd?
Zodra uw bestelling is binnengekomen bij Gietvloerreiniger.nl, ontvangt u een email met alle bestelgegevens.

Wat is de huidige status van mijn bestelling?
Wanneer uw bestelling is aangemeld voor verzending, zult u een email ontvangen met de verzendgegevens.

Ik heb geen ontvangstbevestiging, orderbevestiging of leveringsaankondiging ontvangen per e-mail, wat moet ik doen?
In dit geval kunt u het best contact opnemen met de klantenservice van Gietvloerreiniger.nl

BEZORGING

Hoeveel wordt er in rekening gebracht voor de verzending?
Verzendkosten bedragen €6,95 per bestelling.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
Nadat de bestelling is aangemeld bij PostNL, zult u een email ontvangen met track&trace code. Hiermee kunt u de bestelling volgen via de website van PostNL.

Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn factuuradres laten bezorgen?
Ja, dit is mogelijk. Tijdens het bestelproces heeft u de optie om een ander verzendadres op te geven, afwijkend van het factuuradres.

Mijn bestelling is nog niet binnengekomen, wat moet ik doen?
Het komt zelden voor dat een bestelling niet geleverd wordt. In enkele gevallen kan dit helaas toch het geval zijn. Mochten er problemen zijn (en u heeft wel een track&trace code ontvangen), kunt u contact opnemen met PostNL. Indien u uw bestelling na een week nog niet in ontvangst heeft mogen nemen, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Gietvloerreiniger.nl

RETOURNERING

Binnen welke tijd kan ik mijn bestelling terugsturen?
U kunt uw bestelling binnen 14 dagen na verzending terugsturen, hierna is dit helaas niet mogelijk.

Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@gietvloerreiniger.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe en binnen welke tijd krijg ik mijn geld teruggestort?
De geretourneerde producten worden door ons nagekeken na aankomst in het magazijn. Als alles in orde is en aan alle eisen voldaan is, wordt het bedrag door ons binnen 14 dagen naar u overgemaakt. Eventuele kosten (verzend- en verwerkingstarief, schade of missende onderdelen) zullen in mindering gebracht worden op het totaalbedrag.

Wil jij ook een schone gietvloer?

Chat openen